KAS BANK nominates Hans Snijders as new supervisor

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/07/2016 17:50
Hans Snijders voorgedragen als nieuwe commissaris KAS BANK

De Raad van Commissarissen van KAS BANK is verheugd om de heer J.H.G. (Hans) Snijders (1956) voor te dragen als nieuwe commissaris bij KAS BANK N.V. Op 2 september 2016 zal een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK worden gehouden om over de benoeming van de heer Snijders te besluiten.

De voorgestelde benoeming van de heer Snijders voorziet in de vacature die is ontstaan door het vertrek van de heer Frijns per 20 april 2016. De heer Frijns is acht jaar commissaris bij KAS BANK geweest. De Nederlandsche Bank heeft ingestemd met de voorgenomen benoeming. De heer Snijders heeft de Nederlandse nationaliteit en bezit geen aandelen KAS BANK.

De heer Snijders heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening, een sterke achtergrond in ICT en Operations en veel kennis van de Nederlandse pensioensector. Hij was van 2009 tot begin dit jaar CEO van Achmea Investment Management en tot begin 2015 CEO van Syntrus Achmea. Van 2000 tot 2006 was de heer Snijders lid van de Executive Board van Ordina N.V. en van 1997 tot 2000 van de Hoofddirectie van Relan N.V. De heer Snijders is zijn carrière gestart bij Pink Roccade en ASZ B.V. in de ICT en lokale overheden respectievelijk ICT en sociale zekerheid. De heer Snijders is momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, lid van de Raad van Commissarissen van de lokale Rabobank PeelNoord en directeur/eigenaar van Cquinn Consulting B.V.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL