Kas Bank aanhoudende groei in derde kwartaal.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/10/2015 08:08
##Winst tot en met het derde kwartaal gestegen naar € 12,6 miljoen (2014: € 8,9 miljoen exclusief dwpbank).
##Baten tot en met het derde kwartaal opgelopen tot € 94,2 miljoen; (2014: € 77,3 miljoen, exclusief dwpbank). KAS BANK heeft een incidentele bate van € 5,6 miljoen verantwoord als gevolg van een hogere waardering van haar claim op Lehman.
##Met € 77,4 miljoen liggen de lasten over de eerste drie kwartalen 18% hoger in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dit is in lijn met de eerdere dit boekjaar gerapporteerde trend en outlook over H2 2015 en komt met name voort uit hogere pensioenlasten en uitvoering van eerder aangekondigde investeringsprojecten.
##Assets under Administration zijn in Q3, ondanks een negatief koerseffect, constant gebleven ten opzichte van ultimo 2014 op EUR 451 miljard.
##Solvabiliteit onveranderd hoog op 22%.


KAS BANK heeft een stabiel derde kwartaal achter de rug. De ontwikkeling van de winstgevendheid, de baten en de lasten was in lijn met het eerste halfjaar. De traditioneel voor de effectenhandel minder bedrijvige zomermaanden juli en augustus kenmerkten zich door de onrust over de gebeurtenissen in China en een verder dalende kapitaalmarktrente. Dit zorgde voor onzekerheid bij onze institutionele klanten, die zich genoodzaakt zagen tot het opmaken van herstelplannen of optimaliseren van hun kapitaalsposities.

Met de lancering van de Kostenbenchmarking voor pensioenfondsen wist KAS BANK direct een leidende positie in de markt te veroveren. Door de kostenbasis van pensioenfondsen transparanter te maken, geeft KAS BANK uitvoering aan de door haar gehanteerde custodian principles en invulling aan haar maatschappelijke rol als bewaarder voor meer dan drie miljoen pensioendeelnemers.

KAS BANK houdt onverminderd vast aan robuuste solvabiliteit en liquiditeit.

tijd 09.06
Kas Bank EUR 10,93 +20ct vol. 841
die kosten stijging baart ons zorgen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL