KAS BANK bewaarder voor beurs- en niet beursgenoteerde fondsen voor Retail klanten van Delta Lloyd Bank

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/09/2015 16:39
KAS BANK is een partnerschap aangegaan met Delta Lloyd Bank voor de bewaarneming en order executie van de beurs- en niet beursgenoteerde fondsen voor retailklanten van Delta Lloyd Bank. De samenwerking versterkt de leidende positie van KAS BANK in de Nederlandse markt voor private banks.

“De dienstverlening van KAS BANK biedt zowel Delta Lloyd Bank als onze klanten de zekerheid dat de bewaarneming en order executie van hun beleggingen goed is geregeld,” zegt Brigitte Arts, Manager Bancaire Vermogensvorming en Beleggen bij Delta Lloyd Bank. “Met deze samenwerking zetten wij een positieve stap in de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van onze dienstverlening aan onze klanten en duurzame groei voor de toekomst.”

Frank Wuring (Director, Sales & Business Development KAS BANK) zegt: “Als partner van Delta Lloyd Bank denken wij actief mee over geschikte oplossingen voor haar specifieke behoeften in deze markt. Wij zien deze samenwerking als een bevestiging van onze focus strategie en het uitbreiden van onze diensten aan private banks in Nederland.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL