KAS BANK NEWSFLASH 13 JANUARY 2014

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/01/2014 09:17
Over 30 dagen zijn alle financiële instellingen die handelen in derivaten verplicht om hun transacties dagelijks te melden bij een van de zes door de ESMA toegelaten Trade Repositories. Het opzetten en onderhouden van de hiervoor benodigde infrastructuur legt een grote druk op alle betrokken instellingen, waaronder pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Bent u klaar voor 12 februari 2014?

Met ingang van 12 februari 2014 moeten alle derivatenposities dagelijks verplicht gerapporteerd worden aan een transactieregister (Trade Repository). De wettelijke meldingsplicht is een gevolg van de invoering van de European Markets Infrastructure Regulation (EMIR) in alle landen van de Europese Unie. Met EMIR wil Europa een duidelijk inzicht krijgen in de risico’s op de totale derivatenmarkt zodat deze beter beheerst kunnen worden. Het opzetten en onderhouden van de benodigde infrastructuur legt echter een zware druk op alle betrokken instellingen. KAS BANK ondersteunt haar klanten op diverse manieren om tijdig te voldoen aan de nieuwe regelgeving. Met onze EMIR-compliant dienstverlening en rapportages kunt u zich volledig richten op het realiseren van uw eigen bedrijfsdoelstellingen. Zo verzorgen wij voor u de complete aansluiting op het transactieregister inclusief alle noodzakelijke aanpassingen om EMIR-compliant te zijn en te blijven.

Wij helpen u graag bij een weloverwogen keuze tussen het zelf realiseren van de noodzakelijke infrastructuur voor uw dagelijkse rapportageverplichtingen aan een transactieregister of het uitbesteden hiervan aan een derde partij. Hiervoor kunnen wij u onder andere een overzicht toesturen van de belangrijkste (aansluitings)kosten en de verplichte dagelijkse activiteiten.

d.d. 13 jan. 2014


20 februari 2014 Bekendmaking jaarcijfers 2013
Analistenbijeenkomst
Analistenbijeenkomst bij KAS BANK, Nieuwezijds Voorburgwal 225, 1012 RL Amsterdam

do 05 sep
2013Wellington Management meldt 3,1% belang in KAS BANK

Blijkens een melding bij de AFM d.d. 29 augustus 2013 heeft Wellington Management Company, LLP een belang van 3,14% in KAS BANK. Sinds kort moeten belangen in beursgenoteerde ondernemingen bij de AFM gemeld worden vanaf 3% (was 5%).

Wellington Management Company is een van de grootste onafhankelijke asset managers in de wereld met ca. USD 774 miljard aan Assets under Management. Zij adviseren meer dan 2100 institutionele beleggers in meer dan 50 landen. Wellington is gevestigd in Boston en is een private partnership.

Onze aandeelhouders met een belang van 3% of meer zijn nu:
Delta Lloyd: 8,9% *
APG Algemene Pensioen Groep N.V.: 8,8%
ING Groep N.V. : 7,9%
All Capital Holding: 5,3%
Jan Plas S.A. (Conservatrix): 5,0%
KAS BANK N.V. 5,1%
Wellington Management Company, LLP: 3,1%
* Delta Lloyd zal niet veel meer hebben, hebben vrijwel alles onlangs verkocht. Daar hebben wij eind december 2013 melding van gemaakt.
Ca 33-35% zit in vaste handen.

tijd 15.49
Kas Bank lijkt de EUR 10 te gaan verlaten EUR 10,33 +17ct vol. 62.178.

Waar XEA.nl al jaren tegen strijdt o.a. de verborgen risico's van veel partijen en het rondpompen van transacties kan nu worden nagetrokken.
Eindelijk begint er een lichtje te branden bij de CONTROLEURS.
Wie betaalt die kosten?



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL