KAS BANK breidt Europees netwerk uit met Oostenrijk

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/07/2008 16:21
Met ingang van maandag 7 juli 2008 is KAS BANK N.V. General Clearing Member voor de Oostenrijkse markt. De directe aansluiting op CCP Austria biedt zowel lokale brokers als ’remote members’ van de Oostenrijkse beurs de mogelijkheid om hun beurstransacties af te wikkelen via het Europese clearing- en settlementplatform van KAS BANK. In totaal biedt KAS BANK haar cliënten nu rechtstreeks toegang tot 17 markten in Europa, de beurzen van Hongkong en Dubai en de belangrijkste beurzen in de Verenigde Staten.

De afgelopen maanden hebben de operationele specialisten van KAS BANK zich grondig verdiept in de Oostenrijkse effectenmarkt, onder andere door het behalen van het clearing diploma van CCP Austria. Diepgaande kennis van de lokale markt is een belangrijk kenmerk van de Europese dienstverlening van KAS BANK.

De uitbreiding met Oostenrijk onderstreept de doelstelling van de bank, namelijk het aanbieden van een geïntegreerd Clearing & Settlement platform voor de belangrijkste Europese markten en Multilateral Trading Facilities.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL