IsoTis ruilt 10 aandelen om in 1 nieuw Amerikaans aandeel

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/12/2006 08:51
IsoTis, een ontwikkelaar van onder meer botvervangers, wil in het kader van de komende beursnotering aan de Nasdaq een ruilbod doen op alle aandelen van IsoTis SA om deze om te ruilen in aandelen IsoTis Inc. Dit heeft het bedrijf donderdag laten weten.

IsoTis SA is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, Zurich en Toronto. IsoTis Inc. is het Amerikaanse onderdeel van IsoTis dat streeft naar een notering in de Verenige Staten. IsoTis kondigde op 6 november aan een notering aan de Nasdaq te ambieren.

IsoTis wil e e n nieuw aandeel in IsoTis Inc. uitkeren per tien huidig uitstaande aandelen IsoTis SA. Het doel van het bod is om IsoTis om te zetten in een Amerikaans bedrijf met een notering aan de Nasdaq.

Het bedrijf houdt op 9 januari in Utrecht en op 10 januari op Schiphol een informatiebijeenkomst voor aandeelhouders om het ruilbod te bespreken. Op 11 januari worden ook in Zwitserland, waar IsoTis officieel gevestigd is, bijeenkomsten gehouden.

De aanmeldingstermijn begint op 15 december om 09.00 uur en loopt tot 19 januari, 16.00 uur. Mocht IsoTis het ruilbod gestand doen, dan is het plan de huidige beursnotering in Amsterdam, Zurich en Toronto zo snel mogelijk te beeindigen.

Als er minder dan 90% wordt aangeboden wil IsoTis alleen de notering in Zurich schrappen en in overleg treden met de beurzen van Amsterdam en Toronto.

IsoTis denkt dat de notering aan de Nasdaq een aanvang neemt op de betaaldag, de eerstvolgende handelsdag op de aankondiging dat het bod gestand wordt gedaan.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL