Isotis OrthoBiologics voegt spieren aan je botten toe!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/01/2004 12:02
Isotis OrthoBiologics is trots op de manier zoals de fusie tussen Isotis en GenSci Orthobiologics tot stand is gekomen en wil nu als een bedrijf naar buiten brengen, dat zij een "leader" zijn op hun gebied.
Met een reklame campagne willen zij benadrukken, dat zij een ideale positie hebben, om in de snel groeiende markt van circa USA$ 16 miljard wereldwijd, hun deel te gaan opeisen. Door hun fusie, zijn zij nu in Canada, de VS en in Europa met hun producten aanwezig dichtbij de patienten en dat geeft voordelen.
Hierdoor verwacht Isotis OrthoBiologics een groei te bereiken die boven marktgemiddelde ligt.
Met haar omzet in 2003 van circa USA$ 23 miljoen, is de verwachting, dat de omzet in 2005 circa USA$ 50 miljoen zal bereiken.
Isotis is door haar goede financiele positie en haar uitstekende en technische producten daarvoor instaat. Ook een onafhankelijk netwerk van distributeurs en deskundige medewerkers ondersteunen dit doel ten gunsten voor de patienten, en maar de investeerders toe.
Isotis OrthoBiologics is dus trost op hetgeen er nu is bereikt, en staat met haar investeerders klaar, de verwachtingen waar te maken.
Producten van uitstekende technische kwalitiet, waar door de groeiende vergrijzing, steeds meer vraag naar komt. Ook het aantal producten van Isotis OrthoBiologics is groeiende en er liggen er ter goedkeuring bij de FDA in de VS.

Wij van de redactie zien in dit bedrijf een goede kanshebber, want er zijn verkoopbare producten en hun aantal neemt steeds toe, en door de goede kaspositie is er op dit moment geen vraag voor extra geld. In 2005 hoopt Isotis "break-even" te draaien met nog geld in de kas.
Op de huidige prijs van het aandeel, circa EUR 1,80, zit er voor de beleggers kansen in dit bedrijf voor de middellange termijn. Tevens is het een overname kandidaat, want de grote "jongens" hebben door de overheidsbemoeingen tekort tijd om nieuwe producten zelf alleen te ontwikkelen en vinden het soms eenvoudiger kleinere bedrijfjes over te nemen.
Isotis heeft ook zelf gezegd, wij staan open voor elk redelijk bod of samenwerking.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL