ICT en TranspariX Software leveren carrier management oplossing aan Forever Direct EU bv

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/10/2014 09:14
ICT Automatisering (ICT) heeft in partnership met TranspariX Software (TX) een efficiënte carrier management oplossing geleverd bij Forever Direct EU BV. TranspariX’s Transport Management Systeem is als een gehoste service (SaaS) succesvol geïmplementeerd.

ICT en TX bundelen hun krachten om in de logistieke markt een totaaloplossing te bieden aan productie- en groothandelsbedrijven die hun vervoer uitbesteden. Met TranspariX Software beschikken verladers over de tools om het contract management rondom vervoer te verbeteren en daardoor meer greep te hebben op de selectie, performance en tarieven van hun vervoerders tot en met self billing mogelijkheden. Dit levert administratieve besparingen en lagere transportkosten op.

Corné Mathijssen, Supply Chain Improvement Manager, Forever Direct EU BV: “Met het verzorgen van transporten naar meer dan 90 bestemmingen wereldwijd op een maandelijkse basis, uiteenlopend van bestemmingen in Europa, Afrika alsmede het Midden Oosten was Forever Direct reeds in een vroeg stadium overtuigd van het introduceren van een ‘Shipping Module’. Als centrale uitgangspunt, uiteindelijk resulterende in de samenwerking met TranspariX, stond ‘ontzorgen’ in het gehele selectie traject centraal. Afgeleide thema’s zijnde flexibel, schaalbaarheid alsmede efficiency zijn uiteindelijke bepalend geweest voor het partnership tussen Forever Direct EU BV en TranspariX” De wijze van invulling aan deze thema’s door TranspariX op een dagelijkse basis sluit naadloos aan bij het centrale thema zijnde ‘ontzorgen.”

Richard Haeger, CEO, TranspariX Software: “Onze unieke “Hybrid SaaS” oplossing biedt het beste van twee werelden aan Forever Direct. Alle functionaliteit die zich daarvoor leent, wordt in een SaaS cloud aangeboden, echter het bedrijfskritische proces waarbij zendingen automatisch van uiteenlopende carrier labels worden voorzien biedt TranspariX vanuit de lokale infrastructuur aan. Hiermee is voor Forever Direct de zorgeloosheid van SaaS en de robuustheid van een in-house oplossing gecreëerd. Onze partner ICT heeft haar expertise op het gebied van integratie tussen centrale en decentrale omgevingen bij Forever Direct wederom bewezen.”

Roel van Geffen, Business Development Manager, ICT Automatisering: “ICT biedt al oplossingen in de periferie van ERP of WMS systemen . Hierbinnen past de transportfunctionaliteit van TranspariX uitstekend. Op basis van onze gezamenlijke logistieke kennis hebben we een schaalbare oplossing geboden aan Forever Direct die er voor zorgt dat zij voor alle transport afhandelingen wordt ontzorgd.”

Carrier management oplossing
De oplossing betreft een Hybride Cloud oplossing in de periferie van bestaande ‘best of breed’ applicaties van Forever Direct, waarbij een on-premise label server met een Cloud based TranspariX server worden gecombineerd. De label server garandeert een snelle en bedrijfszekere werking zonder downtime door netwerk latency of disconnects.
De label server verzorgt het printen van de labels in ZPL of PDF formaat, alsook de connectie met het bestaande ERP systeem via een standaard interface.
De cloud based TranspariX server verzorgt de koppeling en afhandeling met de verschillende vervoerders via de shipping module. Hiermee ontstaat er een ontkoppeling voor de connectie met vervoerders en Forever Direct, waarmee Forever Direct voor alle transport afhandeling met meer dan 40 vervoerders ontzorgd wordt.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL