ICT, BESLUITEN ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/05/2009 18:07
ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van ICT, gehouden op woensdag 27 mei jongstleden, alle voorstellen heeft aangenomen.
Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2008 een bedrag van EUR 0,25 per aandeel in contanten zal worden uitgekeerd. Dit betekent een pay-out ratio van 40%. Betaalbaarstelling van het dividend zal plaatsvinden vanaf 26 juni 2009.

Daarnaast hebben de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van ICT, naar aanleiding van de dialoog met aandeelhouders tijdens de AVA, aangegeven het inkopen van eigen aandelen in overweging te nemen. Alhoewel de huidige koers een goede basis biedt voor een aandeleninkoop programma willen de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur prudentie betrachten gezien het belang van een sterke balans in de huidige onzekere tijden.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL