Heijmans Woningbouw realiseert voor € 29 miljoen aan woningbouwprojecten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/06/2011 07:43
Ebbe en Vloed in Oude Tonge
Heijmans Woningbouw is door Woongoed Flakkee geselecteerd om in bouwteamverband het nieuwe woonzorgcentrum Ebbe en Vloed in Oude Tonge te realiseren. Beide partijen tekenden hiervoor op 31 mei de aannemingsovereenkomst met een waarde van ruim € 13 miljoen. Het nieuwe woonzorgcomplex bestaat uit 58 zorgwoningen, 7 groepswoningen, 10 plaatsen voor dagverzorging en 12 tijdelijke opnameplaatsen. Daarnaast zijn kantoorruimten, zorginfrastructuur en een facilitaire ruimte voorzien. De aannemingsovereenkomst is het vervolg op een aanbestedingprocedure voor de selectie van een bouwteampartner, die Heijmans Woningbouw in 2009 heeft gewonnen. Het project is inmiddels gestart.

Schoutenhoek in Zoetermeer
Heijmans Woningbouw realiseert voor Vidomes het project Schoutenhoek in Zoetermeer. Schoutenbeek bestaat uit 94 huurwoningen en 8 koopwoningen, commerciële voorzieningen en een parkeergarage. De aanneemsom bedraagt circa € 16 miljoen. De bouw is reeds gestart en zal naar verwachting begin 2013 gereed zijn. Het plan vormt onderdeel van de herstructurering van de wijk Palenstijn in Zoetermeer. In het project zullen duurzame producten en systemen worden toegepast zoals een warmte-koude opslag in combinatie met een warmtedak.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL