Wisselingen bij Heijmans

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/09/2008 07:35
's-Hertogenbosch - Per 1 oktober 2008 zal de heer Paul Overakker terugtreden als directievoorzitter van de divisie Infra. Vanaf 1 oktober 2008 zullen - zoals eerder medegedeeld - de Nederlandse Infrastructuuractiviteiten onder leiding komen te staan van de heer Gerrit Witzel. De heer Witzel is vanaf 1 oktober 2008 lid van de Raad van Bestuur van Heijmans N.V.
De heer Ton Vaags zal per 1 oktober 2008 terugtreden als directievoorzitter van de divisie Bouw. Tevens zal de heer Robert Gradus terugtreden als lid van de divisiedirectie van Heijmans Bouw. Vanaf 1 oktober 2008 is de heer Ton Hillen verantwoordelijk voor Vastgoed en Woningbouw en de heer Bert van der Els verantwoordelijk voor Utiliteitsbouw en Installatietechniek. De heer Hillen en de heer van der Els zijn per 1 oktober 2008 lid van de Concerndirectie (niet statutair).

Wisseling bij Heijmans België

's-Hertogenbosch - Met ingang van 1 oktober 2008 wordt de heer Leo Kwaks benoemd tot voorzitter van het directiecomité van Heijmans België. De heer Kwaks neemt de verantwoordelijkheden van de heer Johan Godemont over. Leo Kwaks (1952) werkt sinds 1975 bij Heijmans. Sinds 1 januari 2007 was hij al lid van het directiecomité van Heijmans België. Daarvoor was hij divisiedirecteur Infra in Nederland. Johan Godemont zal de onderneming verlaten.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL