Gamma Holding: benoeming commissaris en betaling dividend

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/04/2008 08:21
In de op 24 april 2008 gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. is de heer R.J.A. (René) van der Bruggen benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Van den Bruggen is voorzitter van de Raad van Bestuur van Imtech N.V. Verder is hij lid van de Raad van Commissarissen bij Eriks Group N.V., lid van de Raad van Advies van Cisco, lid van de Raad van Toezicht van het Gelderse Vallei Ziekenhuis en lid van het Curatorium voor de Bouw van TSM Business School. De benoeming van de heer Van der Bruggen draagt bij aan een evenwichtige samenstelling en de continuïteit van de Raad van Commissarissen.

In de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is het dividend over het boekjaar 2007 vastgesteld op € 2,00 per gewoon aandeel van € 2,50 nominaal en op € 0,21 per gewoon preferent winstdelend aandeel van € 2,50 nominaal.

Het dividend wordt vanaf 8 mei 2008 betaalbaar gesteld bij ABN AMRO Bank N.V. te Amsterdam. De notering ex-dividend zal op 28 april 2008 plaatsvinden. Houders van aandelen aan toonder ontvangen het dividend in contanten, onder inhouding van 15% dividendbelasting, door tussenkomst van de bij Euroclear Nederland aangesloten instelling waar hun aandelen zich op 30 april 2008 na kantoorsluiting in administratie bevinden. Houders van aandelen op naam die in het aandelenregister zijn opgenomen, zullen rechtstreeks van de vennootschap bericht ontvangen over de hen toekomende uitkering.


Raad van Bestuur Gamma Holding N.V.
Helmond, 25 april 2008



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL