De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fugro meldde

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/05/2004 16:30
Tijdens de d.d. 19 mei j.l. gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders sprak Fugro de verwachting uit over 2004, een omzet van ongeveer 1 miljard Euro te realiseren, uitgaande van een stabiele koers van de Amerikaanse dollar. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders was, zoals van tevoren aangekondigd, via het internet in het Nederlands met simultaanvertaling naar het Engels live te volgen.

Zoals gebruikelijk is voor het huidige jaar geen concrete winstverwachting afgegeven. Bij de publicatie van het halfjaarbericht geeft Fugro normaal gesproken een indicatie van de te verwachten winst voor het lopende boekjaar.

De heer Kramer, President-directeur van Fugro, verwacht dat de winst voor het lopende jaar de winst over 2003 (45 miljoen euro) zal overtreffen, maar nog zal achterblijven bij de doelstelling voor het winstniveau van 7,5 tot 8%.

Als de markten stabiel blijven, zou deze doelstelling in 2005 of 2006 gehaald kunnen worden. Het is echter nog te vroeg om hierover concrete voorspellingen te
doen.

De ontwikkeling van de olieprijs en andere bulkgoederen hebben een positieve invloed gehad op de orderportefeuille; aan het eind van het eerste kwartaal is deze ongeveer gelijk de sterke orderportefeuille die Fugro per 1 januari 2004 had.

Wij hebben Fugro op een verkopen staan en het bijstellen van de doelstellingen bij Fugro onderstrepen dit.
Goed aandeel en de oliemarkt ( lees prijs van de olie) is hoog, dus dit zou juist een bijstelling in positieve zin moeten zijn, in onze ogen.
Maar wij kunnen niet in de keuken kijken bij Frugo, dat is het nadeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL