Frans Maas breidt fors uit in Russische Federatie en GOS-landen Venlo

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/04/2005 10:47
Koninklijke Frans Maas Groep N.V. heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met STS Logistics o.o.o. in de Russische Federatie.
Met deze overeenkomst is Frans Maas aanwezig in 30 steden in de Russische Federatie en GOS-landen en heeft daarmee een unieke positie op het Eurazië continent. Frans Maas heeft al vestigingen in Moskou, Istra, Samara, Jekatarinburg en Perm STS Logistics heeft met twintig vestigingen in de Russische Federatie, van de westgrens tot Sachalin en zeven vestigingen in de overige belangrijkste GOS landen, het meest uitgebreide netwerk voor logistieke dienstverlening in die regio. De onderneming met 250 medewerkers en een bruto jaaromzet van USD 80 miljoen, heeft zowel bekende multinationale ondernemingen als lokale ondernemingen als klant.

Frans Maas neemt in eerste instantie een belang van 20% in STS Logistics met de intentie dit belang de komende jaren uit te breiden tot een ruime meerderheid.

Na een grondige voorbereiding zullen de gezamenlijke operationele activiteiten in het najaar van start gaan. De internationale expeditieactiviteiten van Frans Maas in de Russische Federatie worden dan overgedragen aan STS. Logistieke projecten blijven daar vooralsnog buiten maar zullen in de toekomst ook worden ondergebracht bij STS. In verband met de complexiteit van de logistieke structuur en regelgeving in Rusland richten de ondernemingen samen een speciale ‘Rusland desk’ in.

Koninklijke Frans Maas Groep N.V. is een vooraanstaande Europese logistieke dienstverlener met een compleet pakket diensten en producten, waarmee de onderneming iedere zakelijke klant op lokaal, pan-Europees en intercontinentaal niveau een maatwerkoplossing kan bieden: van internationale xpeditieactiviteiten tot en met complexe ‘supply chain’ managementprojecten.

Frans Maas neemt hierbij de beheersing van de complete goederenstroom of delen daarvan van de opdrachtgever over.

Frans Maas beschikt over een fijnmazige, efficiënte infrastructuur, bestaande uit 212 eigen vestigingen in 34 landen in Europa.

Voor bestemmingen buiten Europa werkt Frans Maas op exclusieve basis samen met sterke partners in Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Azië Pacific, India, Zuid-Afrika. Frans Maas wil groeien in geselecteerde marktsegmenten en daarin een vooraanstaande rol spelen als zelfstandige logistieke dienstverlener door autonome groei, selectieve acquisities en continue kwaliteitsverbetering van de dienstverlening.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL