Econosto is even teruggezakt van de EUR 3 naar 2,75, maar er zit meer in.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/06/2005 12:50
De Koninklijke Econosto is na de rit naar de EUR 3 even teruggezakt, maar de kaarten lijken beter op tafel te liggen.
Wat heeft de klant bij Econosto?
-Ruim 35.000 sts producten beschikbaar.
-Kunnen direct de voorraad zien.
-Handige product wizards.
-Veel technische informatie verkrijgbaar-
-Vanuit uw eigen internet een bestellingsoverzicht.
-Inzicht in uw eigen bestelleingsvoorzicht.
-Handig via internet betseelen, bespaart kosten en tijd!

Bestellingen?

Econosto en BAC: perfecte combinatie voor kwaliteit.
Al meer dan 20 jaar werken Econosto en BAC samen aan de ontwikkeling, productie en verkoop van kogelkranen. Deze kogelkranen worden primair ontworpen voor de chemische en petrochemische industrie. Maar vanzelfsprekend zijn BAC kogelkranen ook geschikt voor stoom, water, gassen en corrosieve media in andere toepassingen waar betrouwbaarheid en veiligheid een belangrijke rol spelen. De kogelkranen voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen en zijn gecertificeerd door een groot aantal gerenommeerde classificatiebureaus.

Uit voorraad leverbaar
Econosto is voorraadhouder van BAC kogelkranen en kan onder meer de volgende kogelkranen uit voorraad - dus snel - leveren.


BAC kogelkranen volgens CAPI.
Sinds eind 2004 is een groot aantal 2-delige BAC kogelkranen met flensaansluiting leverbaar met CAPI topflens. De CAPI norm (Spec. ADDS 2.02) komt voort uit de procesindustrie (Commissie Appendages ProcesIndustrie) en is een aanvulling op de bekende ISO 5211 norm. De CAPI norm hanteert de ISO5211 norm als basis met als aanvulling dat ook de asafmetingen en de montage sets zijn genormeerd. De CAPI norm brengt dus uniformiteit in kogelkranen en montagesets, zodat u kogelkranen en aandrijvingen snel kunt uitwisselen, zónder extra kosten van nieuwe montagesets. Montage sets volgens CAPI zijn eveneens door Econosto leverbaar.

Econosto is aan een herleving bezig en heeft de beschermingsvoorwaarden opgeheven. Veel aandelen zitten al bij grotere partijen.
Econosto zien wij als een kandidaat om van de beurs af te gaan.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL