De CEO van Vopak gaf aan waarom bieding Econosto een te goedkope is.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/03/2008 07:16
De CEO van Vopak de heer Broeders gaf in zijn toespraak bij hun cijfers 2007 (lees eens na op onze site) de reden aan, waarom de bieding van de Gilde veel te goedkoop is.
Hij noemde Econosto natuurlijk niet bij naam, maar wat zei hij dan?
Hij vertelde dat nieuwe klanten als, regeringen van Rusland, Braziliƫ e.a. zelf hun eigen olie wilde gaan beheren en eventueel niet goedschiks, dan door "naasting" van belangen van de grote olie Maatschappijen.
Wat is daar dan zo bijzonder aan?
Die nieuwe landen zoeken betrouwbare partijen en willen met die Olie Mijen weinig even te maken hebben, dus zoeken zij partijen o.a. Econosto, Siemens, waar Ecoonosto mee samen werkt, om hen te helpen, met kennis en materialen.
Ook zoeken ze opslag en daar is Vopak voor in de markt en straks misschien raffineren en daar verdient Vopak weer meer aan, dan aan opslag.

Econosto moet dus die nieuwe klanten (lees landen) van Vopak, samen met anderen, helpen aan materialen en diensten, om die olie van/bij de up-stream goed te verwerken naar de down-stream.
Daarom zal Econosto veel meer grotere projecten krijgen en dan zullen het geen projecten zijn van, zoals het Kirishi project van ca EUR 40 miljoen met een levertijd van 2 jaar, maar 5 tot 10 kleinere projecten zitten er de komende tijd (lees jaren) wel in, voor o.a. Econosto e.a...

Dat is onze inschatting van de redactie XEA.nl wel.

Het is het combineren en lezen van verschillende berichten en de inhoud even door laten "trekken", net als thee!

Dat hebben de "heren" management van Econosto ook wel begrepen, maar in het voorlopige berichten houden ze daar hun kiezen op elkaar. Want de aandeelhouders van het eerste uur, mogen dit nog niet weten. Hebben misschien wel EUR 12 betaald eind jaren negentig
Dat vinden wij jammer en daarom schrijven het!
Doe Uw voordeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL