DOCdata levert paspoortsystemen aan Imprensa Nacional

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/04/2006 16:45
DOCdata levert paspoortsystemen aan Imprensa Nacional – Casa da Moeda S.A. voor het personaliseren van het Portugese paspoort.
Industrial Automation Integrators (IAI) B.V. in Veldhoven, een dochteronderneming van DOCdata N.V. in Waalwijk, gaat 4 BookMaster 105 systemen voor het personaliseren van Portugese paspoorten leveren. De aflevering van de systemen is gepland in 2006.

Het besluit van de Portugese autoriteiten om het veiligheidskenmerk ImagePerf® toe te passen in hun paspoort heeft geleid tot de aankoop van bovengenoemde systemen. Het ImagePerf® veiligheidskenmerk is door IAI gepatenteerd en IAI levert de systemen voor het toepassen van dit veiligheidskenmerk in nationale reis- en identificatiedocumenten.

Dit besluit bevestigt opnieuw dat autoriteiten de veiligheidskenmerken ImagePerf® en ImagePerf/TLI® een hoge waarde toekennen voor het verbeteren van de beveiliging van hun identiteitsdocumenten. Deze veiligheidskenmerken worden inmiddels reeds toegepast in paspoorten, identiteitsdocumenten, verblijfsvergunningen en rijbewijzen, en worden gebruikt in België, Estland, Ierland, Zweden, Zwitserland en Nederland.

- Industrial Automation Integrators (IAI) B.V. is een dochteronderneming van DOCdata N.V. en is gespecialiseerd in het toepassen van laser en optische technologie. IAI’s belangrijkste klanten zijn momenteel te vinden in industriële activiteiten zoals het drukken van waardepapieren, de vervaardiging van verpakkingsmaterialen en het ondertitelen van speelfilms.

- DOCdata N.V. is een toonaangevende en onafhankelijke leverancier van audio en multimedia CD’s en DVD’s en daaraan gerelateerde diensten met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. DOCdata levert ook productieapparatuur gebaseerd op laser en optische technologie.
Bron : DOCdata




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL