DNC rondt overname percon groep af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/06/2006 13:13
DNC De Nederlanden Compagnie N.V. heeft vandaag de voorgenomen overname van de ICT-detacheerder Percon Groep B.V. te Maarn en haar 100% deelnemingen Percon Nederland B.V. en Provisory Nederland B.V. geëffectueerd. De koopsom is in contanten voldaan. De heren Chris Mollema en Peter Dingemans blijven belast met de directievoering van de onderneming en hebben zich voor tenminste twee jaar aan de onderneming gecommitteerd. Deze overname is begeleid door Marktlink Fusies & Overnames te Delft.

Over 2005 behaalde Percon Groep een omzet van € 5,8 miljoen en een resultaat voor belastingen van ruim € 0,6 miljoen. De inschatting van de omzet voor 2006 bedraagt € 7 miljoen en een resultaat voor belastingen € 0,9 miljoen.

Percon Groep is sinds het begin van de jaren 90 actief als detacheringsbureau gericht op IT-gerelateerde functies.

Percon Nederland B.V. kent een compleet palet aan dienstverlening gericht op zelfstandige en gemotiveerde medewerkers. Door haar grote netwerk van opdrachtgevers, beschikt Percon over een continue stroom van aanvragen voor kandidaten die zowel middels contracten van tijdelijke aard als vaste contracten aan de organisatie zijn verbonden.

Provisory Nederland detacheert professionals op het gebied van JAVA en Microsoft.Net technologie bij vooral webtechnologiebedrijven, banken en verzekeringsmaatschappijen en informatietechnologiebedrijven.

Koos de Vink, bestuurder van DNC De Nederlanden Compagnie N.V.:
“Ik ben content met de realisatie van deze overname. De proposities van Percon Groep zijn in belangrijke mate complementair aan èn versterken het dienstenpakket van de overige deelnemingen in de ICT-tak van onze onderneming. Hiermee wordt verdere invulling gegeven aan de beoogde schaalvergroting, specialisatie en professionalisering van de ICT-activiteiten en aan de groeidoelstellingen van DNC De Nederlanden Compagnie N.V.”

DNC De Nederlanden Compagnie N.V. is een aan Euronext genoteerde houdstermaatschappij die via haar deelnemingen, welke zijn geclusterd rond de expertisegebieden Finance, ICT, Legal en Management Support, flexibel personeel aanbiedt. Daarnaast biedt de onderneming diensten op het gebied van procesverbetering, transactieverwerking en insolventieproblematiek. Opdrachtgevers van de onderneming zijn zowel bedrijven en instellingen, als ook Ministeries en lokale overheden.
Bron : DNC




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL