DNC De Nederlanden Compagnie N.V. verkoopt minderheidsbelang

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/03/2005 11:11
Het belang dat Beheersmaatschappij Axioma B.V. houdt in PeopleWare B.V. (34%) wordt met ingang van 1 april 2005 overgedragen aan het management van PeopleWare. Het management bezit reeds een belang van 66%, waardoor zij na de overdracht volledig eigenaar zullen worden.

Axioma participeerde tot voor kort ook in opstartende bedrijven die zich richten op het tijdelijk ter beschikking stellen van professionals. Dit met als doel om na gebleken succes het aandelenpakket verder uit te breiden.

Als gevolg van de overname van Axioma door DNC vinden participaties thans nog uitsluitend plaats, indien direct of op korte termijn een meerderheidsbelang in een deelneming kan worden verkregen. Hierdoor ontstaat rechtstreekse invloed op het beleid en kan integraal worden geconsolideerd.

Met de verkoop van het belang door Axioma zal een bescheiden boekwinst worden gerealiseerd. Bij de presentatie van de eerste kwartaalcijfers van DNC op 28 april 2005 zal hierover nadere mededeling worden gedaan.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL