DNC De Nederlanden Compagnie N.V. twijfelt over doorgang aandelenemissie.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/11/2004 15:43
DNC De Nederlanden Compagnie N.V. twijfelt over doorgang aandelenemissie.

- Koopsom Axioma en Koningsbos waarschijnlijk via lening betaald -

De overname van Koningsbos Management Support en Beheersmaatschappij Axioma B.V. door DNC de Nederlanden Compagnie N.V. door middel van de uitgave van drie miljoen nieuwe aandelen gaat mogelijkerwijs niet door. Het bestuur van DNC overweegt om de koopsom van de twee detacheringsbedrijven te voldoen door het aantrekken van een lening. Deze lening wordt verstrekt door de huidige aandeelhouders van Koningsbos en Axioma.

Het overwegen van deze nieuwe overnamestrategie vindt haar oorsprong met name in het besparen van de emissiekosten en de beperkte mogelijkheid van het bestuur om rechtstreeks additionele aandelen aan te bieden aan geïnteresseerden. Bestaande aandeelhouders van DNC zouden hierdoor benadeeld kunnen worden.

Overleg met de begeleidende zakenbank en overige adviseurs zal begin volgende week tot een besluitvorming dienen te leiden.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL