Resultaat DNC De Nederlanden Compagnie N.V. 2003 nagenoeg break-even en blijft nog op de beurs

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/02/2004 07:58
DNC De Nederlanden Compagnie NV (DNC) heeft over het boekjaar 2003 een netto resultaat behaald van Eur 27.391 negatief.

Over het boekjaar 2003 is slechts in beperkte mate rente ontvangen over de uitstaande leningen. Zoals bekend heeft de directie over 2002 een voorziening opgenomen van ruim Eur 1,8 miljoen voor de uitstaande lening van bijna Eur 2,3 miljoen. De niet ontvangen rente is volledig voorzien en verder zijn geen voorzieningen getroffen. De kosten zijn tot het uiterste beperkt gehouden waardoor het resultaat op nagenoeg break-even uitkomt.

Tijdens de laatst gehouden AVA van 26 juni 2003 heeft de directie aangekondigd dat indien zich geen gegadigden zouden melden voor een zogenaamde omgekeerde overname, de beurs gevraagd zal worden de notering van het aandeel te stoppen en de vennootschap in stappen zal worden geliquideerd. In de tweede helft van het vorige boekjaar hebben zich echter enkele partijen gemeld. Dit heeft nog niet tot resultaat geleid, maar de kans daarop is in ieder geval zodanig dat de onderneming de beslissing tot schrappen van de notering en liquidatie tot nader order heeft opgeschort.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL