Koersvorming bij Copaco wekt argwaan!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/06/2004 15:57
Wij van de redactie werden gisteren benadert door een lezers, deze maakte ons opmerkzaam op het volgende; Copaco gisteren (28/6) 6% naar beneden met een enorme omzet van wel 10st (koers ging van 3,65 naar 3,43).
Vandaag (29/6) weer lekker naar boven tot 17.22 uur met 9734 st. op 3.65 eur. En jawel net voor sluiten met 1 st. terug naar 3.47 wat kun je daar tegen doen?

Wij hebben dit al vaker gezien bij verschillende fondsen, maar er is weinig tegen te doen. De AFM verwijst naar de Euronext en daar komen wij ook niet vooruit, want dan moet in eigen vlees gesneden worden.

Wel is door Copaco d.d. 22 juni 2004 een aantal van 7.930 stuks op een koers van 3,60 gekocht. Dit haalden wij uit de insiderregister bij de AFM.
Onze verwachting is dan ook dat Copaco haar langste tijd op de beurs is geweest.
Maar meer kunnen wij er ook niet van zeggen. De lasten voor die kleine fondsen worden teveel en drukken (te) zwaar op de resultaten.
De Code Tabaksblat versnelt het van de beurs afgaan zeker, van die kleinere fondsen.
D.D. 26 augustus komt Copaco met de halfjaarcijfers en die kunnen, ondanks de hevige concurrentie weleens beter zijn dan de verwachting.
De overname van Revah Telecom door Copaco is een goede geweest en daaruit kan de meevaller weleens komen. Ook heeft Copaco een management, die met onze portemonnaie opstap kan gaan, om maar eens de degelijkheid te beklemtonen.
Let op dit fonds, er zit meerwaarde in!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL