Copaco komt na beurs met de definitieve cijfers, maar komt er meer?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/02/2004 11:12
Na beurs vandaag komt Copaco met definitieve cijfers en die zullen gelijk zijn aan wat eral bekend gemaakt is, t.w. CIJFERS 2003
Copaco, leverancier van ICT hard- en softwareproducten, heeft over 2003 een omzet gerealiseerd van € 399,4 miljoen en een nettowinst na belastingen van € 4,6 miljoen.
In de markten van ICT en telecom is sprake van een afnemend marktvolume, verhevigde concurrentie en dientengevolge prijsdruk. De organisatie wordt voortdurend aangepast aan de veranderende marktomstandigheden. Over de verwachte omzet en winst 2004 kan Copaco geen uitspraak doen.

Wij van de redactie zijn morgen aanwezig bij de analisten bijeenkomst en daar zullen wij verslag van doen.
Toch verwachten wij vandaag of binnen kort een mededeling van Copaco, dat meer duidelijkheid geeft over de verkoop van hun kantoor te Eindhoven (Veldhoven) en wat te doen met de opbrengst, als de verkoop rond is. Ook is er nog geen antwoord gegeven op de vraag; "waar zijn de aandelen Copaco van Orange Funds gebleven"! Totaal ca. 11%.
Dat de omzet van PC met ca. 13% stijgt, zal een welkomme zijn voor het bedrijf en dat zal wat meer lucht geven. Ook heeft Copaco de activiteiten van Revah Telecom en Revah MNT, onderdelen van de Hesse Groep te Eindhoven overgenomen eind okt. 2003 en deze gaan direct bijdragen aan het resultaat in positieve zin.

De familie Reijers heeft het bedrijf uitgebouwd van boekenzaak/kantoorartikelen tot wat het nu is. Dit vinden wij een knappe presentatie en daarom past eigenlijk dat beurs gedoe, ook niet direct in het straatje van Copaco. De notering moet wel bijdrage, maar dat betwijfelen wij (red.) al sinds enige tijd.
Wij houden u op de hoogten!





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL