Pers bericht Bever.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/04/2016 17:47
Vanaf januari heeft Bever Holding met haar ontwikkelingspartner VolkerWessels op periodieke basis overleg met de gemeente Noordwijk gevoerd over de inhoud en structuur van een duurzame samenwerking gericht op de concrete invulling van alle strategisch gelegen locaties van Bever Holding in Noordwijk aan Zee.
Deze verkennende gesprekken hebben inmiddels een zodanig stadium bereikt, dat partijen besloten hebben om deze verkennende fase af te sluiten middels ondertekening op korte termijn van een intentieovereenkomst. In deze overeenkomst zullen een aantal onderwerpen van de samenwerking nader worden omschreven. Dit betreft onder meer de rolverdeling tussen partijen, de projectstructuur, tijdelijke voorzieningen, het ontwikkelvolume, de ontwikkellocaties.
Met de ondertekening van de intentieovereenkomst gaan partijen een volgende fase van de samenwerking in, die gericht is op nadere concretisering van de afspraken en de opmaak en vaststelling van een ambitiedocument. In dit ambitiedocument zal worden vastgelegd op welke wijze de te realiseren nieuwbouw zal bijdragen aan de ambities van de gemeente voor Noordwijk als energieke “7 sterren badplaats’.
Direct na vaststelling van het ambitiedocument door de gemeenteraad zal de ontwikkelcombinatie Bever-VolkerWessels met de gemeente Noordwijk een samenwerkingsovereenkomst sluiten. Deze samenwerkingsovereenkomst is de vertaling van het ambitiedocument in concrete afspraken over onder andere planning, financiën, taakverdeling, bestemmingswijziging en vormt daarmee de basis voor daadwerkelijke realisatie van de projecten.
Wassenaar, 29 april 2016
N.V. Bever Holding



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL