Nieuwe Directievoorzitter Beter Bed Holding

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/10/2009 12:46
De Raad van Commissarissen van Beter Bed Holding N.V. is voornemens om per 1 maart 2010 Ton Anbeek (47) als opvolger te benoemen van Frans Geelen. Frans Geelen, die de onderneming sinds 1 januari 2001 als Directievoorzitter heeft geleid, kondigde in april jl. aan uiterlijk bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in april 2010 de onderneming te gaan verlaten.

Ton Anbeek zal in de maanden januari en februari kennismaken met de onderneming en
zal op 1 maart 2010 alle taken en bevoegdheden van Frans Geelen als Directievoorzitter overnemen. De voorgenomen benoeming zal in overeenstemming met de statuten en wettelijke bepalingen worden voorgelegd aan de aandeelhouders en de ondernemingsraad.

Ton Anbeek is sinds begin 2007 Directievoorzitter van Koninklijke Auping BV, een Nederlands beddenbedrijf dat in diverse Europese landen actief is. Daarvoor was hij gedurende 20 jaar werkzaam bij Unilever in diverse leidinggevende posities in binnen- en buitenland. Hij behaalde in 1987 een doctoraal examen in de Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en in 1988 een doctoraal examen in de Organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

Profiel
Beter Bed is actief in de Europese markt voor slaapcomfort. De activiteiten omvatten detailhandel met ca. 1.050 winkels, via de ketens Beter Bed (actief in Nederland), Matratzen Concord (actief in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Polen), El Gigante del Colchón (actief in Spanje), BeddenReus, Dormaël en Slaapgenoten (alle drie actief in Nederland) en MAV (actief in Duitsland). Verder is Beter Bed Holding via haar dochter DBC International actief in de ontwikkeling en groothandel van merkartikelen in de slaapkamerbranche in Nederland, België, Duitsland en in Spanje. Beter Bed Holding behaalde in 2008 een netto-omzet van € 358,6 miljoen en is sinds december 1996 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Het aandeel Beter Bed Holding is opgenomen in de Amsterdam Small cap Index.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL