Persbericht Koninklijke Begemann

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/01/2006 16:38
Breda, 31 januari 2006 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
Op verzoek van de vertegenwoordiger van een aantal vergadergerechtigden die gezamenlijk meer dan 10 % van het stemrecht in de algemene vergadering vertegenwoordigen, zal: een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Begemann Groep N.V. ( Begemann ), gevestigd te Breda, worden gehouden op woensdag 15 februari 2006, om 17.00 uur, in Novotel Rotterdam Brainpark, K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam.

Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden worden bij deze uitgenodigd de vergadering bij te wonen. De agenda van deze vergadering bevat slechts agendapunten die zijn opgegeven door de genoemde vertegenwoordiger en luidt als volgt:

1. Opening
2. Bespreking van de toekomst van Begemann
3. Bespreking van de mogelijkheid van een superdividend
4. Bespreking van de wenselijkheid van de benoeming van een derde commissaris
5. Sluiting

De agenda ligt voor vergadergerechtigden ter inzage ten kantore van de vennootschap (Ginnekenweg 157, 4818 JD Breda), alsmede bij het kantoor van ING Bank NV, Van Heenvlietlaan 220 te 1083 CN Amsterdam, alwaar kosteloze afschriften daarvan verkrijgbaar zijn. Overigens zijn bij de agenda geen andere stukken gevoegd.

Houders van gewone aandelen A en houders van certificaten van gewone aandelen B die tot een verzamel- of girodepot behoren, of hun schriftelijk gemachtigden, die de vergadering wensen bij te wonen, dienen een schriftelijke verklaring van een bank of andere instelling aangesloten bij Euroclear Netherlands ( Necigef ) in Amsterdam te overhandigen, waarin wordt bevestigd dat (i) de houder gerechtigd is tot een bepaald aantal (certificaten van) gewone aandelen A en/of B, die behoren tot een verzameldepot en dat (ii) deze aandelen hiertoe zullen blijven behoren tot en met de sluiting van de vergadering. De hierboven bedoelde verklaring dient uiterlijk 10 februari 2006 gedeponeerd te zijn bij ING Bank NV, Van Heenvlietlaan 220 te 1083 CN Amsterdam.

Indien een aandeelhouder zich door een derde gevolmachtigde wenst te laten vertegenwoordigen dient (a) hij zijn aandelen te hebben aangemeld als hiervoor genoemd en (b) de gevolmachtigde bij de registratie voor de vergadering het registratiebewijs alsmede zijn schriftelijke volmacht over te leggen.

Deze aankondiging is een publieke aankondiging zoals bedoeld in artikel 9b lid 1 Bte 1995.
Bron : Koninklijke Begemann




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL