Batenburg Techniek kondigt vandaag aan dat Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco Electronics per 5 april 2022 de krachten bundelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/04/2022 09:12
Batenburg Techniek kondigt vandaag aan dat Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco Electronics per 5 april 2022 de krachten bundelen en de naam wijzigen in Batenburg Applied Technologies.

Batenburg vergroot hiermee haar positie als toeleverancier van innovatieve, elektronische oplossingen én vergroot haar slagkracht voor toepassingen op het gebied van energy, healthcare, smart mobility en food & agri. Vanuit het Center of Expertise worden elektronische vernieuwingen aangejaagd en hightech prototypes in kleine series gerealiseerd.

Toelichting van Michael Bhagwandien en Eric van Ingen, directie Batenburg Applied Technologies:

“Binnen Batenburg Techniek werken wij, Batenburg Adelco Electronics en Batenburg Mechatronica, al langer met elkaar samen. Om aan deze samenwerking verdere invulling te geven, is besloten de krachten te bundelen en een gezamenlijke naam te dragen. Met trots laten wij weten dat wij vanaf vandaag samen als Batenburg Applied Technologies verder gaan. Door de bundeling van krachten zijn we in staat blijvend verwachtingen van onze klanten te overtreffen: van sourcing, design, engineering, prototyping en assembly tot kalibratie en service.”

In de bijlage treft u het volledige persbericht en een foto welke gepubliceerd mag worden onder vermelding van: Eric van Ingen en Michael Bhagwandien in de Productieafdeling van Batenburg Applied Technologies. Fotografie: Jan de Groen.

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via elvire.verpoorte@batenburg.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL