VPE dient biedingsbericht ter goedkeuring in bij AFM

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/10/2015 08:05
VP Exploitatie N.V. ("VPE") dient een aanvraag tot goedkeuring van haar biedingsbericht in bij de Stichting Autoriteit Financiƫle Markten ("AFM") met betrekking tot haar verplichte bod op Batenburg Techniek N.V. ("Batenburg").

Indiening biedingsbericht bij de AFM
VPE heeft op 9 oktober, onder verwijzing naar het persbericht van 21 september 2015, een aanvraag tot goedkeuring van hetbiedingsbericht ingediend bij de AFM. Na goedkeuring door de AFM zal VPE het bod uitbrengen door publicatie van het biedingsbericht.

'Certainty of funds'
VPE bevestigt dat zij over voldoende financiƫle middelen beschikt om aan haar verplichtingen onder het bod te voldoen. VPE zal het Bod financieren met eigen vermogen en eventueel deels met vreemd vermogen, te verstrekken door NIBC Bank N.V. onder de gebruikelijke voorwaarden.

Profiel VPE
VPE is een onafhankelijke Nederlandse investerings- en beheermaatschappij van de familie Van Puijenbroek, met investeringen in effecten, deelnemingen, onroerend goed en andere vermogensbestanddelen. De strategie van VPE is gericht op het investeren in Nederlandse en Belgische ondernemingen en hanteert als betrokken aandeelhouder een focus op lange-termijn waardecreatie. VPE beperkt zich in haar investeringsbeleid niet tot ondernemingen in specifieke sectoren.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL