Batenburg,Herstructurering bij Wisse in Goes

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/03/2013 08:46
Werkmaatschappij Installatiebedrijf Wisse B.V. uit Goes heeft voor 17 van de in totaal circa 65 medewerkers ontslag aangevraagd bij het UWV als gevolg van een aanhoudend lagere vraag naar technische dienstverlening in Zeeland en nabije omstreken.
De afgenomen vraag in de Utiliteitsbouw gaat gepaard met forse prijserosie. In de afgelopen maanden zijn medewerkers al collegiaal uitgeleend tegen lagere uitleentarieven. Door het uitlenen nemen de reisuren toe, loopt Wisse de marge op de verkochte materialen mis en zijn de totale opbrengsten per saldo onvoldoende om de kosten te dekken. De loonkosten vormen een relatief groot deel van de kosten bij Wisse.
Nu op korte termijn geen verbetering in de werksituatie wordt verwacht, is het noodzakelijk in te grijpen om de kosten van Wisse structureel te verlagen. Naast andere te nemen maatregelen is het daarom thans onvermijdelijk om met gedwongen ontslagen de aanwezige capaciteit en loonkosten te verlagen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL