Batenburg-dochter Beenen neemt Datell over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/05/2011 18:01
Beenen B.V., een dochteronderneming van Batenburg Beheer N.V., neemt Datell B.V. over en verstevigt daarmee haar positie op het gebied van industriële automatisering.
Beenen, met vestigingen in Heerenveen en Zwolle, is een systemintegrator met circa 175 medewerkers die haar opdrachtgevers integrale automatiseringsoplossingen biedt om efficiënter en
beter te fabriceren. Voor de marktsegmenten Industrie en Waterhuishouding worden complete besturingsinstallaties ontworpen, gebouwd en onderhouden. Tevens wordt vanuit een serviceorganisatie (24-uurs)support door specialisten geboden voor complexe industriële installaties.
Datell levert MES (Manufacturing Execution Systems) en logistieke software aan opdrachtgevers in ondermeer de mengvoeder- en voedingsmiddelenindustrie. De geboden oplossingen zijn veelal gericht op integrale beheersing van de productieketen (on-line monitoring), tracking & tracing en warehouse management. In de afgelopen jaren is veel expertise opgebouwd op het gebied van het koppelen van industriële besturingsystemen van de opdrachtgevers met hun ERP-systemen. Datell is gevestigd in Meppel en heeft ca. 10 medewerkers.
Met de overname versterkt Beenen haar positie op het gebied van industriële automatisering. Voor de huidige opdrachtgevers van Datell kunnen Beenen en Datell nu als totaalleverancier de industriële installaties aanbieden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL