Wie is Binck Bank

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/12/2004 15:50
BinckBank is een volledig geautomatiseerde online effectenbank voor institutionele, professionele en particuliere beleggers. BinckBank, dat deel uitmaakt van het beursgenoteerde Binck NV, heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en is hiermee een van de meest succesvolle spelers in de Nederlandse financiƫle wereld.

Klantgroepen

Institutionele beleggers
BinckBank Wholesale Brokerage voert effecten- en derivatentransacties uit voor (internationale) banken, pensioenfondsen, market maker partijen en hedge funds. Met een gemiddeld dagelijkse marktaandeel van 30% zijn wij marktleider op de Euronext Amsterdam Derivatives Market.

Professionele beleggers
Voor professionele beleggers, zoals zelfstandige vermogensbeheerders, commissionairs en private banks, verzorgen wij de uitvoering en verwerking van orders en nemen we (een deel van) de backoffice activiteiten over. Door volledige automatisering van dit traject en de schaalgroottevoordelen die BinckBank biedt, besparen klanten significant op hun operationele kosten.

BinckBank is binnen dit segment inmiddels uitgegroeid tot een Nederlandse top 3 speler.

Particuliere beleggers
Zelfstandige particuliere beleggers kunnen bij BinckBank online en telefonisch hun effectenorders plaatsen op alle belangrijke effectenbeurzen. Wij bieden particuliere beleggers een zeer compleet product, met onder andere real time streaming koersen, research en analyses, tegen de laagste transactiekosten van Nederland. Momenteel beleggen ruim 13.000 particuliere beleggers via BinckBank.

BinckBank is door onafhankelijk beleggersplatform Beurs.nl uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland. Volgens onderzoek van de Consumentenbond (Geldgids mei 2004) is BinckBank de goedkoopste internetbroker van Nederland voor zowel de actieve belegger als de langetermijn belegger.

Belangstelling? Klik voor meer info op onze reklame banner van Binck en bestel via onze site uw aanvraag, met dank! Redactie XEA.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL