BinckBank lanceert BinckTrader: Hét geavanceerde handelsplatform voor de zeer actieve belegger

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/08/2004 08:48
BinckBank lanceert BinckTrader: Hét geavanceerde handelsplatform voor de zeer actieve belegger.

BinckBank is er vanaf zijn start alles aan gelegen om particuliere beleggers dezelfde mogelijkheden te bieden als professionele handelaren. Speciaal voor de zeer actieve belegger en daghandelaar is daarom BinckTrader ontwikkeld; een zeer geavanceerd handelsplatform, dat de vergelijking met professionele handelssystemen in een willekeurige 'dealingroom' moeiteloos doorstaat.

Professionele handelssystemen onderscheiden zich voornamelijk op het gebied van snelheid en overzichtelijkheid van 'gewone' beleggingsapplicaties. BinckTrader beschikt bijvoorbeeld over de 'Click 'n Go' technologie. Een handelaar hoeft slechts op een koers te klikken om zijn aandelen te kopen of te verkopen. Hij krijgt niet zoals gebruikelijk een orderscherm dat ingevuld moet worden en een scherm waarop hij de order nog eens kan teruglezen, voordat deze wordt verstuurd. BinckTrader biedt daarnaast alle informatie overzichtelijk op een scherm. Een handelaar ziet zowel alle koersen, het nieuws, de diepte van het orderboek en zijn positie streaming op één pagina. (Zie illustratie in bijlage)

BinckBank speelt met de ontwikkeling van BinckTrader in op de trend van segmentatie, die in de Verenigde Staten al langer te zien is. Een aantal jaar geleden waren het de 'early adaptors' die het internet gebruikten om hun orders te plaatsen. Inmiddels is beleggen via het internet gemeengoed. Uit onderzoek dat het NIPO in opdracht van BinckBank in mei jl. uitvoerde, blijkt dat 70% van de Nederlandse beleggers inmiddels online handelt. Parallel aan deze ontwikkeling is een behoefteverandering waarneembaar. Beleggers willen een product dat is toegespitst op hun eigen wensen. Met de komst van BinckTrader kan BinckBank elke belegger, van 'buy en hold' tot hyperactief, optimaal bedienen.

Hoewel de tarieven van BinckBank al de laagste van Nederland zijn (Zie onderzoek Consumentenbond Geldgids mei 2004), profiteert de BinckTrader gebruiker van nóg lagere tarieven. De kosten voor aandelentransacties zijn € 9 per transactie + 0,1% over de aandelenwaarde, voor optietransacties

€ 3,00 per contract (nu € 3,75 per contract) en voor futuretransacties € 4,50 per contract (nu € 12,50 per contract). Voor het gebruik van het systeem betalen gebruikers tot 1 januari 2005 niets. Daarna geldt een vast maandelijks bedrag van € 49,50.

Kalo Bagijn, Directeur Retail BinckBank:
"Eind juli introduceerden we als eerste financiële instelling ter wereld gratis streaming koersen voor al onze klanten. Dat bleek een doorslaand succes. Ondanks de vakantieperiode meldden beleggers zich onder andere vanwege deze nieuwe dienst in grote aantallen bij ons aan. Na deze primeur onderstrepen we wederom onze focus op innovatie met een zeer geavanceerde professionele handelsapplicatie voor particulieren.

Met het aanbieden van BinckTrader is het 'gat' tussen de mogelijkheden voor de particuliere belegger en professionele handelaar definitief gedicht. BinckBank biedt elke zeer actieve belegger nu de mogelijkheid om tegen een fractie van de kosten over dezelfde faciliteiten te beschikken als de professionele belegger."

Informatie over BinckBank:
BinckBank is een volledig geautomatiseerde online effectenbank voor particuliere, professionele en wholesale beleggers.

Particuliere beleggers kunnen bij BinckBank online en telefonisch hun effectenorders plaatsen op alle belangrijke effectenbeurzen. BinckBank biedt particuliere beleggers een zeer compleet product, met onder andere real time koersen, research en analyses, tegen de laagste transactiekosten van Nederland.

BinckBank werd door onafhankelijk beleggersplatform Beurs.nl uitgeroepen tot de beste internetbroker van Nederland en kwam als goedkoopste naar voren in het onderzoek naar online brokers van de Consumentenbond. (Geldgids mei 2004)

Voor vermogensbeheerders treedt BinckBank op als orderuitvoerder en bewarende bank. BinckBank voert tevens effectentransacties uit voor wholesale cliënten. In dit segment is BinckBank marktleider met een marktaandeel van 25% op Euronext Amsterdam Derivatives Market.

BinckBank is onderdeel van het beursgenoteerde Binck NV.
Voor meer informatie:
Nick Bortot
T. 020-606 26 35
M. 06- 249 11 818
F. 020-320 41 76
E. nbortot@binck.nl







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL