BinckBank benoemt commissaris en bestuurder

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/10/2015 06:36
Tijdens de buitengewone vergadering van aandeelhouders van BinckBank N.V. van 30 oktober 2015 is de heer A. Soederhuizen (1965) benoemd tot lid van de raad van commissarissen van BinckBank. De benoeming van de heer Soederhuizen loopt tot het einde van de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2019. De heer Soederhuizen zal zitting nemen in de Risico- en Productencommissie en in de Remuneratiecommissie van BinckBank.

De raad van commissarissen heeft de heer S.J. Clausing (1971) benoemd tot bestuurder (COO) van BinckBank. De benoeming van de heer Clausing loopt tot het einde van de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2019.

Zowel de heer Soederhuizen als de heer Clausing zijn goedgekeurd door de toezichthouder(s).

De raad van commissarissen van BinckBank bestaat als gevolg van de benoeming van de heer Soederhuizen uit de heer J.W.T van der Steen (voorzitter), mevrouw C. van der Weerdt- Norder, de heer L. Deuzeman, mevrouw J.M. Kemna en de heer A. Soederhuizen.

Het bestuur van BinckBank bestaat als gevolg van de benoeming van de heer Clausing uit de heren V.J.J. Germyns (Voorzitter), E.J.M. Kooistra (CFRO) en S.J. Clausing (COO).




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL