Bestuursvoorzitter BinckBank treedt per 1 januari 2015 terug

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/10/2014 07:24
De bestuursvoorzitter van BinckBank, de heer K.N. Beentjes (53) treedt per 1 januari 2015 terug. De heer Beentjes is op de algemene vergadering van 2009 benoemd. Onder zijn leiding heeft BinckBank recentelijk focus aangebracht op haar Retailactiviteiten. BinckBank maakt zich in dat verband op voor een nieuwe fase waaraan een nieuwe voorzitter leiding zal gaan geven. Partijen hebben daartoe in goed onderling overleg besloten.

De raad van commissarissen beraadt zich de komende periode over de definitieve invulling van het bestuur. De heer Beentjes zal zijn taken overdragen aan de twee andere bestuurders, de heren Germyns en Kooistra, waarbij de heer Germyns tijdelijk de voorzittersrol op zich zal nemen. Voorts zal commissaris de heer Deuzeman worden aangewezen als gedelegeerd commissaris. Commissaris mevrouw Van der Weerdt-Norder zal zijn rol als voorzitter van de Auditcommissie waarnemen. De beoogde invulling van de voorzittersrol door de heer Germyns is formeel onderworpen aan het oordeel van De Nederlandsche Bank.

De raad van commissarissen dankt de heer Beentjes voor zijn inzet en betrokkenheid bij BinckBank in de afgelopen jaren en wenst hem succes in het vervolg van zijn carrière.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL