Aquiline stapt in Binck.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/04/2008 11:43
Online broker BinckBank was de afgelopen week geliefd bij beleggers, nadat bekend werd dat een Amerikaanse partij een belang had genomen in het bedrijf. De koers steeg met ruim 10%.

BinckBank kreeg er deze week een grootaandeelhouder bij. Beleggers reageerden verheugd op het nieuws dat de in New York gevestigde private equity partij Aquiline Capital Partners een belang van 5,12% nam in de online broker.

Het concern gaf in het persbericht aan dat het zich verheugde "op het ondersteunen van de uitbreiding van het bedrijf en om extra waarde voor de aandeelhouders te creƫren".

De stap van Aquiline, die alleen maar investeert in de financiƫle sector, wijst erop dat het bedrijf vertrouwen heeft in het businessmodel van BinckBank, stelt een analist. "Dit geeft beleggers vertrouwen."

Hij sluit sluit niet uit dat Aquiline zijn belang zal vergroten om meer betrokken te zijn bij BinckBank en mogelijk een plaats in de raad van bestuur te verkrijgen. De beursvorser geeft voor het aandeel een buy-advies.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL