AND maakt succesvolle entree op markt van Vehicle navigation

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/12/2004 08:18
Op de hedenmiddag te houden Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van AND International Publishers NV zal het bestuur ondermeer het volgende aan de orde stellen:

Resultaatverwachting 2004
AND verwacht 2004 operationeel winstgevend af te sluiten bij praktisch gelijk blijvende omzetcijfers bij de traditionele activiteiten. Over de precieze omvang van het resultaat kunnen geen uitspraken worden gedaan omdat de verslagperiode nog niet is afgerond en de voorlopige cijfers aan een accountantscontrole onderworpen moeten worden.

Overeenkomst Siemens VDO Trading GmbH
Eerder dit jaar werd gemeld dat er een principe-overeenkomst met Siemens VDO Trading GmbH is bereikt over de levering van data ten behoeve van Vehicle navigation in Midden - en Oost-Europa. Deze overeenkomst is inmiddels omgezet in een definitief contract met een meerjarige looptijd. Bovendien is het gebied waarop de overeenkomst betrekking heeft, uitgebreid met de regio’s Afrika, Midden – en Zuid-Amerika en Azië. Siemens VDO Trading GmbH zal in Q1 2005 producten met AND data op de markt brengen.

Overige overeenkomsten
Momenteel wordt er met verschillende partijen onderhandeld over het gebruik van onze data voor Personal - en Vehicle navigation in de nabije toekomst. Een aantal daarvan bevindt zich in het finale stadium. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat daarover op korte termijn nadere mededelingen gedaan kunnen worden en dat hieruit ook in 2005 nog enkele contracten voortvloeien.

Resultaatverwachting 2005
AND meent dat met de in het verleden doorgevoerde kostenbesparende maatregelen het pad naar een structurele winstgevendheid op basis van de traditionele activiteiten is ingeslagen. De succesvolle entree op de markt voor Personal - en Vehicle navigation zal bijdragen aan een acceleratie van omzet en winst. Omvang en timing van deze effecten is afhankelijk van de snelheid en het succes waarmee deze snelgroeiende markten worden gepenetreerd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL