Trading update AND International Publishers NV

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/11/2012 07:20
Rotterdam, 15 november 2012 - AND International Publishers NV heeft over de eerste negen maanden van 2012 een fors hogere omzet gerealiseerd. Dankzij de doorgevoerde kostenbesparingen is daarbij over deze periode winst gerealiseerd. De sterke omzetstijging in het eerste halfjaar en de in 2011 in gang gezette reorganisatie hebben geleid naar een winstgevende situatie in 2012. Op basis van de gerealiseerde resultaten handhaaft AND de in het halfjaarbericht uitgesproken omzetverwachting van minimaal € 4,4 miljoen voor heel 2012. AND zal het boekjaar 2012 winstgevend afsluiten.

AND Chief Executive Officer Hugo van der Linde: "We zijn tevreden over het verloop van 2012. Dankzij goede resultaten in het eerste halfjaar is de omzet fors gestegen. Daarnaast plukken wij de vruchten van de in 2011 doorgevoerde reorganisatie, waardoor het verlies over 2011 is omgebogen naar een winstgevende situatie."

De omzet over het derde kwartaal is licht gedaald ten opzichte van 2011. De kosten zijn door de gerealiseerde besparingen fors lager dan vorig jaar. Per saldo is het kwartaal afgesloten met een licht negatief resultaat.

De in augustus aangekondigde gesprekken over een mogelijke samenwerking zijn vanwege personele wisselingen bij de andere partij tot nader order opgeschort.

Op basis van de gerealiseerde resultaten handhaaft AND de in het halfjaarbericht uitgesproken omzetverwachting van minimaal € 4,4 miljoen voor heel 2012. AND zal het boekjaar 2012 winstgevend afsluiten.

AND wil erop wijzen dat ondanks de uitgesproken verwachting voor 2012 de economische omstandigheden, marktontwikkelingen en verdienmodellen in de markt voor digitale kaarten in hoge mate nog onzeker zijn. In lijn met de eerder uitgesproken strategische koers is AND bezig met de implementatie van maatwerkoplossingen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL