Kaartenmaker AND en Navmii introduceren iPhone and iPad navigatie voor Oostenrijk, Noorwegen en Portugal

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/12/2010 16:52
Mobiele navigatie voor de prijs van € 3,99 een groot succes: meer dan 175.000 downloads
Rotterdam, 16 December 2010 - AND Automotive Navigation Data introduceert samen met het Britse Navmii drie nieuwe landen voor navigatie voor de iPhone en iPad. Na de succesvolle introductie van Navmii GPS Live voor Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Zwitserland, België, Luxemburg, Denemarken, Italië en Zweden is de applicatie nu ook voor Oostenrijk, Noorwegen en Portugal beschikbaar via iTunes.

Zes maanden na de introductie van de app in iTunes kan Navmii GPS Live een groot succes worden genoemd. De mobiele navigatie applicatie is al meer dan 175.000 maal gedownload. De succesvolle navigatie software heeft in de iTunes hitlijst voor navigatie op de eerste plaats gestaan in bijna alle landen.

AND introduceerde navigatie via de iPhone en iPad samen met het Britse Navmii voor de doorbraakprijs van € 3,99 per land en € 5,49 voor de iPad. De applicatie is verkrijgbaar onder het Navmii GPS Live merk en deze turn-by-turn navigatie is nu beschikbaar in de meeste West-Europese landen.

AND-Chief Executive Officer Maarten Oldenhof "Ik ben erg tevreden over onze samenwerking met Navmii. Meer dan 175.000 mensen in Europa gebruiken nu onze turn-by-turn navigatie en dat aantal zal snel toenemen met de introductie van 3 nieuwe landen. We hebben altijd gezegd dat de smartphone een steeds belangrijkere rol in het leven van mensen zal spelen en het succes van Navmii toont aan dat AND bijdraagt aan deze ontwikkeling."

AND is de enige onafhankelijke partij in de mondiale kaartenmarkt middels het aanbieden van digitale kaarten voor locatiegebaseerde diensten. De onderneming zet dan ook in op de snelle ontwikkeling van haar hoogwaardige database, waardoor het zich nog sterker positioneert in deze markt.

Navmii is een toonaangevende aanbieder van navigatie en location based services. Het hoofdkantoor van Navmii is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk met kantoren in Londen, Manchester, HongKong en een software ontwikkelcentrum in St Petersburg, Rusland.

Navmii met iPod werkt samen met een mobiele GPS Netwerk router. Aanvullende hardware is noodzakelijk.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL