Acomo gang van zaken eerste kwartaal 2015.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/04/2015 18:11
Gang van zaken eerste kwartaal 2015
Amsterdam Commodities N.V. meldt dat de omzet gedurende het eerste kwartaal van
2015 hoger was dan in hetzelfde kwartaal in 2014 en vergelijkbaar met het laatste kwartaal van 2014. De Groep als geheel behaalde een nettoresultaat dat hoger was dan het nettoresultaat gedurende het eerste kwartaal van 2014 en dat vergelijkbaar was met het vierde kwartaal van 2014.
De richtingen waarin de verschillende markten zich bewegen zijn nog steeds inherent onzeker.
Gezien de aard van onze activiteiten en de markten waarin wij actief zijn kunnen wij geen uitspraak doen over de verdere ontwikkeling van die markten, noch vooruitlopen op de resultaten van de Groep over het hele jaar 2015. Onze bedrijven bieden betrouwbare contracten aan onze leveranciers en klanten op het gebied van sourcing en levering van voedselproducten in de internationale voedingsgrondstoffenmarkten op een wereldwijde schaal. Wij vertrouwen erop dat we met de steun van onze trading teams winstgevende resultaten zullen blijven realiseren voor de aandeelhouders.
De Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL