Acomo, derde kwartaal 2010 Trading Update

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/11/2010 08:30
Gang van zaken derde kwartaal 2010
Amsterdam Commodities (Acomo) meldt dat de activiteiten zich in het derde kwartaal van 2010 verder positief ontwikkeld hebben. De handel was winstgevend en de resultaten bleven in lijn met de gunstige trend van het eerste halfjaar. Er was sprake van hoge volumes en stijgende commodity prijzen.
Catz International bleef sterk presteren. De integratie van de nieuwe dochterondernemingen Van Rees Group en Red River Commodities verloopt gunstig en de resultaten waren conform de bij de acquisitie gestelde verwachtingen. Wij zijn positief gestemd betreffende de activiteiten en de resultaten voor de rest van het jaar en over heel 2010 bekeken.
Begin november werd de eerder aangekondigde acquisitie van King Nuts & Raaphorst in Bodegraven met succes afgerond. De nieuwe dochteronderneming, actief in de handel en distributie van noten en rijstcrackers zal meteen bijdragen tot de winst per aandeel van Acomo.
Directie en commissarissen bevestigen hun verwachting dat 2010 opnieuw een zeer
goed jaar voor de aandeelhouders zal worden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL