Versatel biedt live Eredivisie voetbal op TV

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/04/2005 10:13
Versatel Nederland B.V., kondigt vandaag de specificatie en prijzen aan van het Live Eredivisie Voetbal product. Vanaf augustus 2005 biedt Versatel de consument exclusief alle live Eredivisie voetbalwedstrijden aan op televisie in combinatie met een Versatel ADSL 2+ abonnement met een download snelheid tot 20Mb. De introductieprijs van dit abonnement, inclusief alle wedstrijden, is €39,95 per maand.

Het is voor het eerst dat abonnees in Nederland kunnen surfen op het internet via de computer en tegelijkertijd kunnen kijken naar live voetbal op de televisie via een breedband ADSL 2+ verbinding.

Live Eredivisie Voetbal Product Informatie

Versatel heeft als doel het bekijken van live Eredivisie voetbal te veranderen door het voor consumenten aantrekkelijker en spannender te maken, met digitale video en audio kwaliteit, en mogelijkheden zoals ‘real time’ statistieken. Consumenten kunnen wedstrijden ook op een later tijdstip bekijken. Bij de aanschaf van een ADSL 2+ verbinding van Versatel, ontvangen abonnees een gratis introductieaanbod dat bestaat uit alle 322 live Eredivisie wedstrijden van alle 18 clubs (inclusief play-offs) op televisie gedurende het volgende voetbalseizoen (2005-2006). Dit introductieaanbod is geldig tot 1 juni 2005.

Om voetbal te kijken via Versatel’s ADSL 2+ verbinding, hebben klanten een multimedia modem en een decoder nodig (voor de televisie en de audio apparatuur), die als onderdeel van de introductieaanbieding gratis door Versatel in bruikleen worden gegeven gedurende de contractperiode. Om te verzekeren dat de installatie vlekkeloos verloopt, stuurt Versatel een monteur om het product bij de abonnee thuis te installeren.

Samenvatting Product Specificatie en Prijs van het introductieaanbod

Tot 20Mb ADSL 2+ verbinding (€39,95 per maand)
Gratis alle 322 live Eredivisie voetbal wedstrijden op televisie
Voetbal wedstrijden bekijken op aanvraag (€0,99 per wedstrijd)
Gratis volledige installatie bij de consument thuis
Eenmalige aansluitingskosten (€49,95)
Apparatuur bij de klant thuis inclusief multimedia modem, digitale decoder (in bruikleen gedurende de contractperiode, blijft eigendom van Versatel)
Multimedia modem is voorbereid voor toekomstige diensten inclusief gewone telefonie, voice over IP (VoIP), digitale TV, gaming, video en programma op aanvraag, video telefonie en verbeterde kijk mogelijkheden (camerapositie aanpassen, extra statistieken, etc.)
Contract periode: 12 maanden
Gelijktijdig gebruik van TV en PC via een breedband ADSL 2+ verbinding
Introductie aanbod geldig tot 1 juni 2005
Voor de volledige details van de productspecificatie en de voorwaarden van dit aanbod kunt u terecht op de website van Versatel (www.versatel.nl)
Bouwstenen

Versatel lanceert zijn triple play aanbod in de markt volgens een bouwsteenmodel met een ADSL 2+ breedbandverbinding als fundament. Elk van de additionele diensten, inclusief telefonie en televisie, worden stapsgewijs aan dit platvorm toegevoegd. De meeste huishoudens hebben op dit moment verschillende leveranciers voor telefonie, internet en televisie. Met een Versatel ADSL 2+ verbinding, kunnen klanten deze verschillende diensten uiteindelijk bundelen en ontvangen zij slechts één rekening om zich zo te verzekeren van de beste waardepropositie. Verdere aankondigingen volgen zodra nieuwe diensten beschikbaar komen.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL