Versatel koopt minderheidsbelang 10,5% in haar Duitse operatie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/08/2004 07:53
Versatel Telecom International N.V. heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf het 10,5% uitstaande minderheidsbelang van Telco Executive in Versatel’s Duitse dochteronderneming Versatel Deutschland Holding GmbH ("VDH") zal overnemen door de uitgifte van 15 miljoen Versatel aandelen. Bij de slotprijs van Eur 1,36 van het aandeel van vandaag, vertegenwoordigt dit een waarde van ongeveer Eur 20 miljoen. Dit betekent een besparing van 30% ten opzichte van de Eur 29 miljoen welke momenteel verschuldigd zou zijn aan Telco Executive conform de overeengekomen put/call regeling als onderdeel van de acquisitie van tesion en CompleTel Germany vorig jaar. De aandelen van Telco Executive zijn gebonden aan een ‘lock-up’ periode tot 4 november 2004.

Peter Löw, Managing Director van Telco Executive verklaarde: "Na de lock-up periode is het de intentie van Telco Executive om de meerderheid van onze investering vast te houden vanwege het feit dat wij in de sterke groeimogelijkheden van Versatel geloven. Echter mochten we besluiten om te desinvesteren dan zijn we overeengekomen om dit op een georganiseerde wijze te doen en in een tijdspanne die de normale handel in het aandeel Versatel niet verstoort."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL