Versatel sluit IP VPN contract met Brilmij Groep

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/11/2003 08:25
Versatel Nederland B.V. heeft vandaag bekendgemaakt dat het een meerjarig contract heeft gesloten voor de levering van datacommunicatie diensten aan de Brilmij Groep. Voor Brilmij Groep zal Versatel 280 locaties van de winkelketens Pearle Opticiens en Eyewish Groeneveld koppelen tot een Virtual Private Network. Het contract vertegenwoordigt een waarde van ongeveer € 1,7 miljoen.

Brilmij Groep is de naam voor een holding die Pearle Opticiens en Eyewish Groeneveld herbergt. Het bedrijf is marktleider in de Nederlandse optiekbranche. Vanuit haar facilitaire rol is de Brilmij Groep onder meer verantwoordelijk voor de technologische ondersteuning van deze winkelketens.

De heer Albert Bruggink, Directeur Informatie en Systemen van de Brilmij Groep:” We zochten een adequate oplossing voor de afhandeling het dataverkeer van onze winkels. Met IP VPN van Versatel heeft Brilmij Groep gekozen voor een maatwerkoplossing in combinatie met beheergemak. Versatel implementeert en beheert ons gehele datanetwerk. Daarnaast maakt de flexibiliteit van de dienst het mogelijk om elke vestiging van een passende verbinding te voorzien.”

Met VPN diensten van Versatel kunnen diverse klantlocaties efficiënt en transparant met elkaar verbonden en flexibel opgewaardeerd worden. Versatel levert en beheert het complete netwerk inclusief apparatuur op locatie en voorziet eventueel in een uitgebreide rapportage.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL