Stork en TAT niet in staat overeenstemming te bereiken over joint ventures Piedmont en Limco

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/01/2007 16:17
TAT Technologies en Stork N.V. kondigen vandaag aan dat zij niet in staat zijn geweest overeenstemming te bereiken met betrekking tot de eerder aangekondigde voorgenomen joint ventures met Piedmont en Limco. Beide partijen kwamen gezamenlijk tot deze conclusie, nadat TAT op de hoogte raakte van onverwachte omstandigheden die voor Stork tot de conclusie leidden dat er geen goede basis meer was voor een succesvolle transactie. Beide partijen betreuren dit.
Partijen stellen er prijs op te melden dat de bestaande zakelijke samenwerking tussen Fokker Services en Piedmont en Limco door dit besluit niet beïnvloed wordt.

De eerder aangekondigde voorgenomen joint ventures betreffen de verkoop van TAT aan Stork van een meerderheidsbelang in Piedmont Aviation Component Services LLC en een substantieel minderheidsbelang in Limco Airepair, Inc., beide 100% dochterondernemingen van TAT.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL