Public-to-private onderzoek bij Stork besproken tijdens AvA en samenstelling Bestuur.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/03/2006 07:29
Op 14 februari 2006 heeft Stork aangekondigd voornemens te zijn de mogelijkheid van een public-to-private transactie te onderzoeken. Gedurende dit onderzoek zal Stork beoordelen of haar strategie zoals aangekondigd op 1 februari 2006 wellicht het beste uitgevoerd kan worden als private onderneming. Op de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders is dit onderzoek besproken.

Het public-to-private onderzoek heeft tot doel een uitkomst te bewerkstelligen die in het belang is van alle stakeholders. Teneinde de zorgvuldigheid van het proces te bevorderen, heeft de Raad van Commissarissen, gelet op zijn bijzondere rol in het public-to-private onderzoek, zijn eigen onafhankelijke adviseurs aangesteld. Als het public-to-private onderzoek niet tot een transactie leidt, blijft Stork beursgenoteerd.

In het kader van het public-to-private onderzoek is Stork in contact getreden met een brede selectie geïnteresseerde partijen en vraagt hun respons op een aantal criteria, waaronder waarde, strategische intentie voor de onderneming en hun mogelijkheid om een public-to-private transactie uit te voeren.

Naar de verwachting van de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen is voor een grondig proces een minimum van drie tot vier maanden vereist, vanaf het moment van aankondiging van het onderzoek.

Nadere mededelingen zullen worden gedaan indien daar aanleiding toe is.


Nieuwe samenstelling Raad van Commissarissen Stork

Tijdens de vandaag in Hotel Okura te Amsterdam gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Stork is de heer Carel van den Driest benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Tevens heeft de voorzitter van de Raad van Commissarissen, de heer Simon de Bree de voorzittershamer overgedragen aan de heer Jan Kalff. De heer Aad van der Velden neemt de functie van vice-voorzitter van de heer Kalff over.

De heer Van den Driest was tot 1 januari 2006 voorzitter van de Raad van Bestuur van Koninklijke Vopak N.V. Zijn Curriculum Vitae is tot 1 april beschikbaar op de website www.stork.com.

De heer De Bree komt wegens het bereiken van de reglementair voorgeschreven leeftijdsgrens niet meer voor herbenoeming in aanmerking.
De onderneming is de heer De Bree veel dank verschuldigd voor de vele bijdragen die hij gedurende een lange periode als commissaris van Stork geleverd heeft.

De Raad van Commissarissen van Stork is per vandaag als volgt samengesteld:
Mr. P.J. Kalff (voorzitter)
Ir. A. van der Velden (vice voorzitter)
J. Aalberts
Ir. C. den Hartog
Drs. C.J. van den Driest




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL