Stork Aerospace dicht bij opdracht bekabeling nieuwe Airbus A400M

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/04/2005 11:53
Ter toelichting op berichten die hedenochtend in Nederlandse media verschenen, meldt Stork dat nog geen contract is getekend tussen de Europese vliegtuigbouwer Airbus en Stork Aerospace. De twee bedrijven zijn in de afrondende fase van besprekingen over een opdracht aan Stork voor een deel van de elektrische bekabeling voor het nieuwe militaire transporttoestel A400M van Airbus. De daarvoor uit te voeren ontwerp- en productiewerkzaamheden zullen naar verwachting een waarde vertegenwoordigen van enkele tientallen miljoenen euro’s, gespreid over vele jaren.

Stork Aerospace ontwikkelt en produceert hoogwaardige componenten en systemen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en levert geïntegreerde servicediensten en producten aan eigenaren en gebruikers van vliegtuigen. In 2004 boekte de groep met 3.182 medewerkers een omzet van € 495 miljoen van de totale Stork omzet van €1,82 miljard.

Redactier XEA.nl,Door dit soort berichten trekt de koers van het aandeel Stork aan. Echter de opdrachten moeten nog verzilverd worden.
Wij vinden dat al veel van dit nieuws duidelijk in de koers van Stork verwerkt is en rechtvaardigen de stijging dus niet.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL