Stork Aerospace sluit langjarige servicecontracten voor F-16’s van Koninklijke Luchtmacht

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/08/2004 15:16
Fokker Services, onderdeel van Stork Aerospace, heeft met de Koninklijke Luchtmacht langjarige servicecontracten afgesloten voor onderhoud- en modificatiewerkzaamheden aan Nederlandse F16’s. De contracten lopen tot 2009 en hebben een gezamenlijke waarde van circa € 30 miljoen.

Fokker Services verleent al jaren service- en onderhoudsactiviteiten aan de F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht. Door hiervoor nu langjarige contracten af te sluiten ontstaat voor de Koninklijke Luchtmacht een aantrekkelijke prijsstelling en voor Fokker Services de garantie voor een structurele hoeveelheid werk.

Fokker Services maakt deel uit van Stork Aerospace, dat hoogwaardige componenten en systemen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie ontwikkelt en produceert en geïntegreerde servicediensten aan eigenaren en gebruikers van vliegtuigen levert.

In 2003 boekte de groep met 3.000 medewerkers een omzet van € 478 miljoen van de totale Stork omzet van €1,94 miljard.

Redactie XEA.nl
Stork kan dit soort orders nu goed gebruiken, vooral nu de affaire met SP.
Toch vinden wij (red.) het aandeel aan de prijs. Er moeten nu spijkers met koppen geslagen gaan worden en extra winst gedraait gaan worden en daar ontbreekt het even aan!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL