Benoeming bij Stork WorkSphere

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/12/2003 10:30
De Raad van Bestuur heeft de heer Peter Boerma met ingang van 1 januari 2004 benoemd tot directeur van Stork WorkSphere, een van de drie strategische units van Technical Services. Hij is thans nog directeur van de strategische unit Stork Industrial Components.


Peter Boerma (49) begon na zijn studie in Delft zijn carrière in 1978 bij Shell, kwam in 1991 als project services manager bij het Hengelose Delaval Stork (compressoren), waarna hij van 1996 tot 2001 als general manager leiding gaf aan het consortium Stork GLT wat de renovatie verzorgt van het Slochteren gasveld in Groningen. In 2001 werd hij verantwoordelijk voor Industrial Components.
Met zijn benoeming bij WorkSphere komt een einde aan de tijdelijke waarneming van deze functie door Hans Bouland, lid Raad van Bestuur.

Wij schreven het al eerder, bij Stork moet nog veel gebeuren en deze benoeming past in dit beeld. Stork hebben wij op houden gezet, want eerst moet nu bewezen worden, dat de keer definief ten goede is.
De koers is verdoende gestegen ten opzichte van de betere resultaten van Stork.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL