Inkomen van personeel ICT snel omhoog, beleggers wees op uw hoede!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/06/2005 11:40
In de Finaciele Telegraaf staat dat het inkomens van het ICT personeel snel omhoog is gegaan in het afgelopen jaar. Deze berichtgeving hebben wij (XEA.nl) al eerder op onze site gezet. Maar het geeft wel aan, dat niet alleen het inkomen van de ICT omhoog gaat, maar ook de vraag naar hoog opgeleid personeel.
Geeft aan, dat er vraag komt van de ICT bedrijven en dat is belangrijk, werk is voor het ICT personeel!
Dat werk was er in het verleden in mindere mate, maar nu is het er weer.
Goede bericht voor de beleggers in de ICT branche, want dan zal de winst ook wel weer stijgende worden bij de ICT bedrijven.

De heer K. Wagenaar van Getronics zei al eerder in de AVA, 'wij gaan het werk naar goedkopere loonlanden brengen', o.a Hongarije. Het hogere werk blijft hier, maar de service op afstand-centers gaan daar heen en elders.
De Courant schrijft verder, dat het middenkader flink erop vooruitgegaan is in beloning. Die beloning heeft twee kanten, voor de medewerkers en het bedrijf, dus de tarieven zullen ook naar boven zijn/worden aangepast. Dat zei de heer Wagenaar ook, het tweede halfjaar 2005, zal de betere worden voor Getronics. De integratie van Pink zal er dan ook aan bijdragen.

Wij (XEA.nl) zien voor de ICT bedrijven betere tijden en nu kan er nog op redelijke koersen worden ingestapt door debeleggers.
Zo heeft ieder zijn/haar favorieten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL