Ordina veel geschreeuw en maar weinig daden.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/11/2004 13:28
Na het bod van Getronics kwam Ordina om de hoek kijken en die hadden ook wel intresse voor PinkRoccade (gehad)!
Zo kwam 't bij de redactie van XEA.nl over. Wij zeggen altijd, "het huis van de buren is nu eenmaal te koop"! En achteraf zeggen, wij hadden wel EUR 350 miljoen over voor PinkRoccade vinden wij een zwak argument, had dan een "bod" uitgebracht!
Tussen willen en doen, zitten "daden" en die kwamen niet van Ordina. Waarom?, wilde Ordina geen prijs soms noemen, te bang om teveel te betalen?
Wij schreven het al afgelopen weekend, de "hap" zou weleens te duur en te zwaar voor Ordina zijn, en misschien komen zij later wel aan de beurt voor een overname door Getronics.
Nu, Ordina stel een daad, en ga met elkaar aan de tafel zitten en ga met z'n drieen, om "een" bedrijf Getronics te vormen.
Nu weten de buitenstanders wat er zou moeten gebeuren, maar in het verleden hielden zij hun mond en toen het anders (verkeerd) uitpakte, toen wisten zij wat er allemaal fout was gegaan (overname door Getronics van WANG).
Als je voor de belegger opkom, zaag dan niet aan de poten van een "bod" dat er is gedaan. Stel een ander bod in of hou je mond, het is geen kleine kinderenwerk! Getronics stelt een redelijk bod voor en zorgt voor de continuiteit van de bestaande contracten en van de werkgelegenheid. Wat maakt dan die ene euro uit, als degelijkheid boven alles staat.
Terecht zegt Getronics, wij blijven bij ons "bod", anders kom je toch niet als bedrijf geloofwaardig over.
Wij zouden het bod van Getronics aanbevelen en als alles achter de rug is, en de koers stijgt weer, kunnen de beleggers die afscheid willen nemen, zo de "ene" euro terug verdienen, want dan is een stijging van circa EUR 0,20 al voldoende.
Of verkoop je hele hap PinkRoccade en stopt het in een ander fonds en je pakt met minder "gezeur" al eerder "jouw" ene euro terug.
Met handelen verdien je meer, dan met zeuren.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL